De audio, video en witgoedspecialist in Winsum is de Noord Elektronica


Elektronica winkel in Winsum. De vakzaak in uw regio

De Noord Elektronica is nog een echte specialist die in de regio actief is. Dus zoekt u nieuwe audio- of videoapparatuur? Of bent u op zoek naar elektrische en huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en drogers? Dan zoekt u onze elektronica winkel. Een unieke service, die krijgt u nergens anders in uw regio. U kunt ons vinden in het mooie Winsum, aan de Hoofdstraat Obergum 4. 

Wat kunnen wij u bieden bij De Noord Elektronica?

Maar waarom De Noord Elektronica, in plaats van al die grotere concurrenten die er zijn? Dit is simpel: bij ons bent u als klant nog echt koning. Bij ons is het allemaal een stuk kleinschaliger, daardoor kunnen wij u veel persoonlijker benaderen. Daarom hebben wij veel aandacht voor u als klant. Als specialist zorgen we dat u altijd in al uw wensen en behoeften wordt voorzien wanneer u onze winkel verlaat.

De uitstekende van onze elektronica winkel service

Wij bieden een goede service, voor al onze producten. U heeft altijd een garantie van twee jaar, is uw apparaat defect? Wij staan gelijk klaar. Bij ons duurt het geen drie dagen voordat er eindelijk een monteur bij u thuis is, wij streven ernaar dat dit zo snel mogelijk gebeurt. Wij komen bij u thuis om het probleem te verhelpen.

Elke maand één scherpe aanbieding voor u, de zogeheten aanbieding van de maand. Dit product is extra goedkoop voor u. Kom daarom eens langs en informeer naar dit product.

De Noord 2 is de specialist in huishoudelijke artikelen

Tegenover onze elektronicawinkel hebben wij ook een zaak voor al uw huishoudelijke artikelen. Hier vindt u alles wat u nodig heeft in uw huishouden, samen met speelgoed voor uw kinderen. Deze winkel is gevestigd tegenover De Noord Elektronica, dus waarom zou u hier ook geen bezoek aan brengen als u al in de buurt bent?

De Noord Electronica

Openingstijden:

Maandag 13:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-18:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag Gesloten

Telefoon: 0595 - 441 459
info@denoordelectronica.nl

Hoofdstraat Obergum 3
9951 AG Winsum

  Dé elektronica winkel in Winsum. 
  Een échte vakzaak!
Home      Elektronicawinkel      Audio specialist      Witgoed specialist      Bruingoed specialist      Reparatie      Contact


Neem contact met ons op

Bel naar: 0595 - 441 459
Adres: Hoofdstraat Obergum 3 in Winsum
E-mail: info@denoordelectronica.nl

Meer info? Bel 0595 - 441 459

De Noord Electronica
De Noord ElectronicaDe Noord Electronica
Bekijk de aanbieding van de maand!
afbeeldingafbeeldingafbeelding